Fabrica de reclame

Totem luminos

Totem Publicitar Luminos

Capteaza atentia oricui de la orice distanta folosind un totem luminos! Sigur vei fi remarcat!

Fabricam totem publicitar de orice dimensiune, forma si culoare folosind materiale precum dibondul si plexiglass-ul.

Modul de executie a unor totemuri luminoase poate fi pe structura metalica, profile de aluminiu, otel si se poate opta pentru diverse materiale.

Structura unui totem luminos este independenta de suportul de fixare si are fundatie de beton.

Iluminarea pentru totemurile luminoase se poate realiza cu tuburi fluorecente, leduri, tuburi spectrale.

Putem confectiona diferite tipuri de totem luminos in functie de preferintele clientului, de la cel clasic la proiecte speciale cu piese decupate computerizat.

Solicita o oferta personalizata

LUCRARI RECENTE

aLTE RECLAME FABRICATE DE NOI

Solicita o oferta personalizata

Un astfel de element este greu de ratat pentru vizitatorii care tranziteaza zona afacerii dumneavoastra. O coloană totemă imaginativă și precisă va fi un instrument de publicitate reprezentativ pentru afacerea dvs. Remarcabil în toate sensurile cuvântului, are un aspect cu impact ridicat și promovează spectaculos un brand chiar și de la distanță. Profitați de avantajele totemului publicitar! Un totem publicitar fabricat în mod corespunzator și din materiale de înaltă calitate atrage privirea oamenilor și aceștia se familiarizează cu esența afacerii dvs. dintr-o clipită.

Un Totem este o atracție independentă

Turnul publicitar și coloana totem în aer liber oferă o soluție care nu ocupa foarte mult spațiu pentru afacerea dvs. Nu trebuie să vă gândiți la ce perete al clădirii să plasați publicitate optimă sau să îl folosiți ca suprafață informațională sau la câte persoane vor observa. Alegeți zona în care vor fi cel mai adesea cei mai mulți clienți, apoi instalați coloana totem care face publicitate pentru afacerea dvs.

Amplasarea coloanei totemului.

Coloana totemului și turnul de publicitate funcționează la fel ca un far, arătându-le clienților direcția spre afacerea dvs. Așezați-l pe căi exprese ocupate sau într-o zonă mare de parcare acolo unde totemul se ridică deasupra drumului avand este o vedere colorată și comandantă care se luminează dupa instrucțiunile dvs. și poate fi văzut de călători de la o distanta foarte mare. În plus, un stâlp totem cu mai multe fețe asigură faptul că reclama dvs. este vizibilă clar din toate unghiurile!

Un Totem Publicitar este o soluție flexibilă și de lungă durată în același timp.

Un turn publicitar uriaș este o soluție excelentă pentru orice complex comercial, deoarece suprafețele publicitare care promovează fiecare companie pot fi plasate ca unități individuale pe structura sa.

Avantajul acestui sistem modular este că, în cazul oricărei modificări, unitățile pot fi ușor înlocuite, extinse sau pur și simplu eliminate. Ca urmare, este posibil să fi găsit soluția potrivită si atrăgătoare pentru afacerea dumneavoastra!

Totemul Luminos este un instrument eficient de marketing.

Turnul publicitar nu este numai bun pentru a arăta direcția. Aceste instrumente de publicitate joacă un rol activ în introducerea brandului companiei, dar pot contribui și la consolidarea prezenței unui brand existent. Cu ajutorul unui totem luminos, puteți atrage atenția asupra promoțiilor dvs. speciale și a magazinelor nou deschise prin utilizarea unor instrumente vizuale sofisticate, din fiecare punct al busolei. Acest instrunement evidențiază și vă face afacerea vizibilă pentru potențialii dvs. clienți într-o zonă pe care acestia o frecventează.

Recepție emblematică

Forma și designul coloanelor totem fac posibilă utilizarea acestora în alte scopuri decât ca suprafață publicitară. O coloană de totem în aer liber, elegantă și proiectată profesional, situată la intrarea afacerii dvs., oferă clienților o recepție adecvată, exprimând în același timp prezența companiei dvs. Elementele de imagine corporativă pot apărea pe suprafețe plane, convexe sau curbate, pe una sau mai multe fete.

Proiectarea și producerea unei coloane totem unice

Colegii noștri din departamentul de design vă vor ajuta în proiectarea unei forme unice sau a unei coloane totem iluminante. Nu aveți un design specific, dar stiti deja efectul pe care intenționați să îl obțineți? Solicitați asistența echipelor noastre profesionale de proiectare și tehnice pentru a vă aduce conceptul la viața!

Servicii de informații ușor de utilizat cu totem publicitar iluminant zi și noapte

Deși mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că semnele emițătoare de lumină ale benzinăriilor sunt, de asemenea, clasificate ca reclame și coloane totem în aer liber. Anumite tipuri de coloane totem luminoase permit schimbarea periodică a informațiilor despre acestea, cum ar fi prețurile de vânzare. Cu această flexibilitate, acestea sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru a oferi clienților o varietate continuă de

informație.

Totem Luminos care îndeplinește cerințele internaționale

Compania noastră a lucrat cu companii internaționale de renume în condiții contractuale stricte. În consecință, suntem familiarizați cu cerințele de asigurare vizuală și de calitate ale companiilor mari. Suntem mândri să raportăm că, pe parcursul câtorva ani de cooperare, am îndeplinit cu succes aceste cerințe. Dacă instrumentul de publicitate pe care doriți să îl utilizați are și specificații corporative similare, ați găsit un partener de încredere în noi. Uitați-vă la proiectele noastre de referință, pe care le oferim pentru a ne fundamenta afirmația de mai sus.

Coloane totem durabile si de calitate

Coloana totemică metalică pentru exterior este extrem de rezistentă la condițiile meteorologice, deci nu este nevoie de întreținere sau înlocuire frecventă. O coloană totem iluminantă si fabricata din oțel inoxidabil, pe care am fabricat-o profesional, odata pusa în funcțiune va rezista testul timpului. Mai multe informații despre producție și instalare le puteti gasii pe site-ul nostru, iar dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă colegilor noștri pentru asistență. Solicitati o oferta sau sunati la numarul de telefon din pagina de contact!

Prețul unul Totem Publicitar

Există multe tipuri de turnuri publicitare și coloane totem în aer liber, care sunt realizate din diferite materiale și procese, toate acestea afectând costurile finale. Prețul coloanei totemului depinde de dimensiunea, forma, designul și amplasarea acestuia. Prin urmare, încurajăm toți partenerii noștri potențiali să solicite o oferta personalizata de la noi, să ne spună conceptul și nevoile sale, astfel încât colegii noștri să poată ajuta cu toate problemele care pot apărea și să vă ofere un pret final.

Fabricarea de coloane turn și totem

Procesul de producție al turnurilor publicitare variază considerabil. Materialele din oțel inoxidabil care asigură cadrul și structura cadrului sunt proiectate și pregătite de colegii autorizati din fabrica noastră de producție.

Vopsirea lor este realizată cu aceleași culori pe care le folosim noi în ceea ce privește restul coloanelor noastre totem pentru exterior și interior, unde clienții noștri își pot alege culoarea și nuanțele dorite din gama de culori RAL. Datorită dimensiunii lor, coloanele totem care se încadrează în această categorie primesc întotdeauna o fundație concretă. Echipa noastră tehnică, după ancheta de la fața locului în faza de proiectare a pre-producției, specifică exact ce fundație va necesita turnul publicitar sau coloana de totem. Pentru iluminarea coloanelor totem și a turnurilor publicitare, sursa de lumină interioară este furnizată de LED-uri acestea fiind o sursă de lumină eficientă și economică pentru toată lumea. Electricienii noștri instalează sistemul electric cu protecție IP adecvată!

Cum diferă totemurile publicitare?

Aceste articole promoționale se disting în primul rând prin natura lor. Una dintre categoriile principale este totemul disc, care se bazează pe funcția unei cutii de lumină uriașe. Cealaltă este tipul de coloană totem plasată pe coloană și ridicată. Deși există nenumărate variații ale fiecărui tip, înainte de selectarea spațiului publicitar este important să ținem cont de mediul în care dorim să îl amplasăm și cât de departe dorim să transmitem mesajul nostru.

Cum sunt graficele totemului?

Producția de semne publicitare și grafica lor poate fi pregătită prin imprimare sau prin tăiere CNC. În cazul primei variante, imaginile de calitate foto pot fi plasate pe interfața publicitară. In celalt caz, literele individuale sunt decupate din folie color solidă, rezultând culori, dar nu grafică în gradient. Ca element grafic, putem folosi și intarsia pentru a crea personaje 3D, care devin un spectacol incitant datorită structurii lor.

Cine instalează totemul publicitar?

Specialiștii noștri realizează instrumente de publicitate de la începutul procesului până la sfârșit. Astfel, instalarea în conformitate cu autorizatiile necesare, lucrările de fundație, etc sunt toate executate de firma noastră.

Ce ar trebui să fac dacă nu ma pricep?

Contacteaza-ne și comunică colegilor nostrii unde, în ce dimensiune și ce tip de imagini vrei să folosești pentru a-ți face publicitate companiei. Echipa noastră de experți vă va ajuta să începeți de la proiectare pana autorizare si montaj!

Solicita o oferta personalizata
Call Now Button
Open chat