Fabrica de reclame

Cariere

Cariere

Suntem mandri de compania in care lucram. Te invitam alaturi de noi, echipa unei companii orientate spre performanta si autodezvoltare.

Ai talent în Graphic Design?

Angajăm Graphic Designer full time cu experiență de minim 3 ani.

Dacă ai lucrat pe un post similar, trimite-ne CV și portofoliu la info@fabricadereclame.ro

Ca lucru de zi cu zi, dezvoltăm idei și le transformăm în branding, vizualuri, reclame și bannere. Toate acestea au nevoie de imagini. Acele imagini trebuie să respecte regulile generale de grafică și indicațiile fiecărui brand. Cu alte cuvinte, pe lângă talent, un grafician are și o responsabilitate vizuală pe care o aplică.

Imaginile vorbesc de la sine, de multe ori, iar dacă tu știi să le construiești, te așteptăm în echipă.

Așteptăm un portofoliu „Da, frate!” dacă din categoria „scule” fac parte

– Photoshop

– Corel

Ce vei face la noi

– Grafica

– Logo Design

– Afișe Publicitare

– Reclame

– Tot ceea ce se înrudește cu competența ta de a face design îndrăzneț și de calitate adaptat mediului online si offline.

Cu ce echipă vei lucra

Suntem o firma de producție publicitara formată dintr-un grup experimentat care dezvoltă plin de curaj idei creative. Domeniile de activitate din care fac parte clienții noștri sunt diverse si cu siguranța vei avea parte de provocari in fiecare zi.

Trimite un email la info@fabricadereclame.ro cu CV-ul tau!

Candidatul ideal

– este serios, punctual si responsabil

– isi doreste sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti si sa invete constant lucruri noi

​- este pasionat de profesia sa si isi doreste sa faca cariera in domeniu

– capabil sa lucreze cu termene limita

Descrierea jobului

Realizarea proiectelor de productie publicitara, colantari auto,montaje, litere volumetrice luminoase, casete luminoase, totemuri, confectii metalice, prelucrare PVC si Plexiglas, sudura, vopsire, precum si actiuni adiacente).

S.C. Rosial Concept S.R.L. (detinatoarea brandului FabricaDeReclame.Ro) este o firma de publicitate cu peste 10 ani de activitate. In timp si-a diversificat domeniile de activitate astfel ca in acest moment activitatea principala este creatia si productia publicitara, specializata in solutii integrate pentru expunerea, promovarea, evidentierea si comunicarea produselor, in toate mediile in care acestea pot fi gasite pe piata.

Având propriul departament de design si propria unitate de producție, suntem capabili sa gândim, sa desenam, sa proiectam si sa producem, la standarde ridicate de calitate, cele mai complexe lucrări, pentru clienți din toate zonele de business.

Pentru mai multe detalii trimiteți un email la info@fabricadereclame.ro sau sunati la 0754-549-692

Call Now Button
Open chat