Fabrica de reclame

Litere volumetrice din polistiren

Litere volumetrice din Polistiren / Forex / PVC

Clientii si angajatii tai trebuie sa fie familiarizati cu brandul tau, literele volumetrice fiind o metoda eleganta si creativa de promovare

Realizam litere volumetrice din polistiren individuale sau sigle  decupate computerizat ,cu fir de nichelina, folosind routere CNC FoamCut.

Reclamele din polistiren ofera un impact vizual ridicat si sunt o solutie pentru semnalistica de exterior si de interior.

Litere volumetrice din polistiren extrudat reprezinta cea mai ieftina varianta de semnalizare a locatiilor.

Solicita o oferta personalizata

aLTE RECLAME FABRICATE DE NOI

Solicita o oferta personalizata

Literele volumetrice din polistiren si pvc, în ciuda simplității lor aparente și a asocierilor cu materialele de ambalare, au câștigat o mare popularitate în publicitate. Și există mai multe motive importante pentru aceasta.

În primul rând, puteți cumpăra litere volumetrice din polistiren si pvc care pot fi fabricate intr-un timp mai scurt, după plasarea unei comenzi, deoarece acest material este mai ușor de prelucrat și instalat.

Apoi, există situații în care este pur și simplu imposibil să instalați sau să fixați o structură grea într-un anumit loc, în timp ce literele aproape fără greutate din polistiren si pvc vor deveni o alternativă bună pentru soluționarea problemei.

Un alt motiv este acela care consta in faptul ca dacă trebuie să decorați rapid și cu costuri mai mici un eveniment festiv, care poate fi o petrecere obișnuită corporativă, o zi de naștere sau o aniversare, atunci literele volumetrice din polistiren si pvc nu vă vor strica bugetul.

Literele volumetrice din polistiren si pvc sunt decorate elegant la costuri mai mici!

Să ne gândim la unele dintre caracteristicile care trebuie luate în considerare înainte de a comanda litere volumetrice din polistiren si pvc. Panoul de semifabricat gata este foarte ușor, prin urmare, atunci când este instalat în interior, nu vor exista probleme cu acesta. Materialele publicitare, atunci când sunt montate într-un spațiu deschis (outdoor), acest fapt nu joacă întotdeauna un rol pozitiv, deoarece structurile acestea sunt adesea supuse cerințelor privind greutatea totală și încărcătura vântului. Polistirenul sau pvc-ul, contrar opiniei generale despre fragilitatea sa, pot servi o perioadă lungă de timp, mai ales dacă se aplica un strat protectiv, exterior. O astfel de acoperire poate fi un grund și chit obișnuit de construcție, care după aplicarea pe literele de polistiren finite și uscarea completă, sunt acoperite cu vopsea de orice tip și nuanță. Astfel, într-un timp scurt, un material atât de modest ca polistirenul sau pvc-ul, pot străluci cu nuanțe și caracteristici complet noi. Simplitatea fabricarii nu exclude de asemenea, posibilitatea de a instala lumina exterioara prin proiectoare led.

Decoratiuni Interioare

Literele volumetrice din spumă de la Fabrica De Reclame arata foarte bine atunci când se realizează si decorațiuni interioare. Mai mult decât atât, caracteristicile excelente ale polistirenului si pvc-ului, și anume ușurința și simplitatea instalării, sunt utilizate pentru a crea atât  reclame interioare temporare pentru expozitii , cât și decoratiuni permanente in biroul dumneavoastra.

Clienții au apreciat faptul că aceste materilale publicitare produse de catre Fabrica De Reclame pot fi utilizate ca:

  • Sigle in birouri de receptie
  • Semne de directionare
  • Panouri informative
  • Sigle corporatiste
  • Logouri de birou

Spatiile din zonele de Front Office, Birourile Secretariat sau Intrarile in Spatiile Office pot fi decorate si imbogatite cu ajutorul logourilor si siglelor fabricate de catre specialiștii de la Fabrica De Reclame. Literele volumetrice din polistiren si pvc pentru petreceri corporative, sărbători naționale, sabatori zile de naștere sau decorare saloane nunți sunt comandate adeseori fabricii noastre. Mai presus de toate, timpul de productie pentru aceste articole vor fi de  doar câteva zile, așa că de ce să alegeți un alt material scump pentru a-l arunca imediat. Este mai profitabil și mai înțelept sa folositi un astfel de produs, economisind în același timp timp și buget.

Fabrica De Reclame va realiza la comandă litere volumetrice din polistiren si pvc personalizate, oferind clienților suport complet pentru comandă, de la dezvoltarea design-ului până la livrare. Puteți găsi portofoliul lucrărilor noastre pe site-ul nostru pentru a va crea o idee despre ce putem face pentru dumneavoastra!

Sunati acum pentru o oferta de pret personalizata!

Call Now Button
Open chat