Fabrica de reclame

Standuri Expozitionale

Standuri Expozitionale

Alegerea unui stand expozitional personalizat este un proces care poate fi anevoios si frustrant.

Pus in fata unor decizii complexe si neavand cunostiinte legate de standuri expozitionale poti ajunge in situatia de a plati pentru un sistem expozitional foarte mult si de a nu il putea refolosi sau  prezenta la expozitie avand imaginea potrivita.

Cum ar fi daca ar exista un partener care sa simplifice procesul? Vom prelua de la tine datele esentiale legate de stand si iti vom propune mai multe variante pentru personalizarea acestuia.

Fabrica De Reclame realizeaza constructii de standuri personalizate pentru expozitii, evenimente, amenajari complete etc. Asiguram transport,montaj si garantie!

Solicita o oferta personalizata

Cu doar cateva clickuri sau un apel telefonic, va oferim acces la o gama foarte viarata de de standuri expoziționale la cele mai competitive preturi de pe piata!

Ai nevoie de standuri expozitionale în Romania? Atunci căutarea dvs. se termină aici! La Fabrica De Reclame vă putem construii standuri de expoziții iconice și distincte. Răsfoiți prin portofoliul nostru de standuri expoziționale interesante pentru a va crea o idee. Concepute pentru a atrage atenția, cu standurile expoziționale create de noi sunteți sigur că veți atrage maximum de vizitatori la orice eveniment. Pachetele noastre de prețuri all inclusive și transparente includ o serie de servicii împreună cu standul expozițional. Disponibile la prețuri competitive standurile expoziționale reprezinta solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

Beneficiați de peste 10 ani de experiență in domeniul productiei publicitare

Ne-am început afacerea în 2011 și acum avem o echipa profesionala si unita formata din peste 50 de oameni de prin toate colturile tarii. Suntem priceputi la construirea și proiectarea standurilor, cunoaștem piețele noastre, locurile de expoziție și regulile locale. Puteți beneficia de acest lucru prin parteneriatul cu noi pentru proiectarea și construirea standului dvs. și transformarea expoziției dvs. într-un eveniment fără stres și de succes la un preț competitiv.

Ce va oferim?

Vă oferim standuri expoziționale personalizate cu avantaje modulare începând de la 12 metri pătrați pana la 100 sau mai mult! Gama noastră largă de modele de standuri sunt disponibile în pachete complete de prețuri, care include o serie de servicii pentru a vă ușura experiența de expunere în toate locațiile din Romania.

Pentru a obține o propunere gratuită, sunați-ne la 0720.490.110 sau trimiteți un e-mail la info@fabricadereclame.ro

Proiectare

Proiectarea standului este factorul determinant al unui stand de expoziție. O echipă dedicată de designeri interni lucrează neobosit pentru a crea modele personalizate care să vă împuternicească marca.

Consultare

Consultanții noștri cu experiență vasta in domeniu sunt bine familiarizați cu industria expozițională europeană și cu standardele sale. Parteneriatul cu noi ne va asigura că expoziția dvs. va continua fără niciun fel de probleme.

Management de proiect

Când decideti sa lucrati cu echipa noastra, in mod automat vi se atribuie un manager de proiect dedicat. El sau ea vă va îndruma la fiecare pas și vă va supraveghea planificarea și execuția standului de expoziție. Puteți fi siguri că standul dvs. de expoziție va fi proiectat și fabricat conform cerintelor.

Grafică expozițională

Tipărim grafică de expoziție creativa pentru standurile dvs. folosind tehnologia avansată de imprimare a sublimării coloranților. Avem resursele și capacitatea de a imprima grafică de calitate superioară, care vă ajută să străluciți în mulțime.

Servicii de montaj

Profitați de serviciile noastre de instalare și demontare a standului expozițional care face parte din pachetul nostru all inclusive. Profesioniștii noștri instruiți se vor asigura că ansamblul standului dvs. de expoziție este un proces rapid.

Idei de modele prolifice

Fabrica De Reclame înțelege că designul este un aspect crucial al standului dvs. de expoziție. Așadar, vă putem asigura că vă vom oferi cele mai practice și atrăgătoare modele. Echipa noastră de designeri interni este pregătită să vă asiste cu experiența bogată în proiectarea standurilor expoziționale. Pe măsură ce colaborează cu dvs., vor lua în considerare demografia pe care o vizați și tendințele expoziționale în continuă schimbare. Acest lucru asigură faptul că produsul final este captivant și distinct pentru brandul dvs.

Prezenta puternică în Romania

Fabrica De Reclame are o prezență dominantă pe teritoriul tarii, avand printre cele mai mari si mai pregatite echipe din industria productiei publicitare! Avem cunoștințe aprofundate cand vine vorba de standuri expozitionale, reguli și reglementări în Romania și bineinteles cu expertiza noastra puteți fi sigur că veți avea un eveniment fără probleme. Verificăm respectarea obligatiilor legale ale fiecărui oraș și ne asumăm responsabilitatea deplină a standurilor dvs. de expoziție (de la proiectare până la procesul de asamblare), astfel încât să vă puteți concentra exclusiv pe evenimentul dvs. Oferim servicii extinse împreună cu standuri de expoziții exemplare în toată Romania la prețuri competitive.

De ce să ne alegeți pe noi?

 • Infiintata în 2011, Fabrica De Reclame se numără printre cei mai renumiti constructori și contractori de standuri de expoziții din Romania.
 • Avem in portofoliul nostru unele din cele mai mari companii din Romania care cu timpul au devenit clientii nostrii fideli!
 • Avem sisteme de producție și tipărire complet integrate pentru a ne asigura că nu este compromisă calitatea standurilor și a graficelor dvs. de expoziție.
 • Garanția noastră 100% asigură faptul că standul dvs. este creat conform cerintelor
 • Fabrica De Reclame are o prezență nationala, cu birouri si fabrica de productie in Bucuresti

Acestea sunt promisiunile noastre pentru tine;

 • Avem nevoie de satisfactia dvs. pentru a avea succes. Și avem nevoie ca tu să fii fericit cu noi.
 • Trăim într-o lume competitivă. De aceea trebuie să fim mai buni. Mai bine pentru tine înseamnă mai bine pentru noi.
 • Vă vom asculta nevoile și dorințele. Vom fi creativi în design și în găsirea celor mai bune soluții.
 • Vom fi receptivi. Dacă aveți o solicitare, vă vom răspunde în mai putin de 24 de ore. Oricand!
 • Vom fi transparenți. Transparenti în prețurile noastre și transparenti în ce vă puteți aștepta de la noi.
 • Facem ceea ce spunem și spunem ceea ce facem pentru a fii un adevărat partener în succesul expoziției tale.
Solicita o oferta personalizata
Call Now Button
Open chat